Доставка

   Кур'єром по Києву доставка тимчасово обмежена (через бойові діі) - безкоштовно за вартістю товару від 4000грн (до 4000грн - від 100грн.)

   Доставка здійснюється з 14:00 до 17:00 з понеділка до п'ятниці включно, але ми завжди готові піти назустріч покупцю та підібрати компромісний час доставки. Доставка здійснюється в день замовлення, якщо воно остаточно оформлено до 13:00, інакше день доставки уточнюється у менеджера. Наші кур'єри роблять демонстрацію цілісності товару, але НЕ здійснюють підключення, встановлення та налаштування техніки.

   Доставка товарів по Україні здійснюється транспортною фірмою "Нова пошта".

   Доставляються тільки замовлення, оплачені за передоплатою (виняток - доставка з оплатою післяплатою). Якщо замовлення було оформлено до 11:30, швидше за все, воно в цей же день буде відправлено до Вашого міста. Доставка у великі міста здійснюється, як правило, за 1-2 робочі дні. Після надсилання замовлення ми повідомимо Вам номер багажної декларації та дату прибуття замовлення до Вашого міста. За вартості товару до 4000 грн. доставку (та оплату послуги "накладений платіж") оплачує одержувач товару за вартості замовлення 4000 грн. доставка здійснюється БЕЗКОШТОВНО (одержувач оплачує тільки вартість послуги "післяплата", у разі вибору такого способу доставки та оплати)

   Звертаємо вашу увагу на те, що можливі форс-мажорні обставини, що виникли з вини фірми-перевізника, наприклад, недотримання термінів доставки, псування вантажу з вини компанії-перевізника тощо. На жаль, ми не можемо на 100% контролювати процес доставки Україною, тому такі питання вирішуються в індивідуальному порядку з максимальним врахуванням інтересів усіх сторін.

   Доставка "Укрпоштою"