Партнерам

   Доброго дня!

   Астромагазин - досвідчений гравець на ринку астротоварів. Ми працюємо з роздрібними магазинами, асортимент наших товарів - найширший на території України і включає понад 2800 найменувань доступних до замовлення (і цей список зростає), з них понад 600 найпопулярніших і затребуваних доступні зараз до відвантаження з київського складу, без яких -або затримок - Вашим кур'єрам, доставка безпосередньо клієнтам, або відправка покупцям Україною транспортною службою (НоваПошта) або УкрПоштою. 

   Також наші фахівці допоможуть Вам отримати основні знання про обладнання. Ми підкажемо – які товари найкраще продаються, доставимо практично будь-який товар, який є на ринку, але ще не був представлений у нашому асортименті, або навіть виготовимо на замовлення необхідну запчастину – від невеликого адаптера до повноцінного обсерваторського купола та його начинки.

   Якщо щось буде незрозуміло - ми відповімо на Ваші запитання та питання Ваших клієнтів.

   На всі товари розповсюджується гарантія до 10 років. Можливі сервіс\ремонт\заміна або повернення товарів, жодних обмежень на відпуск товару - від 1шт.\1грн.

   Ми зацікавлені в тому, щоб наші товари продавалися, і ми відкриті до пропозицій. Будемо раді співпраці!

   З повагою,

   Команда www.Astromagazin.net

   info@astromagazin.net