Про нас

   Astromagazin.net – це інтернет-магазин, який спеціалізується на продажу високоякісної оптики, яка використовується як для серйозних досліджень, так і для захоплення як для особистого користування, так і як подарунок.

   Розділ "Ближче до неба" містить у собі обладнання, необхідне для астрономічних спостережень та фотографування. Телескопи відкриють таємницю зоряного неба, дозволять зазирнути в серце Всесвіту і вразитися його нескінченності. Порад щодо вибору телескопа та інтернет-магазинів з продажу в мережі можна знайти безліч. Але ми радимо звернутися саме до нас, тому що у нас працюють досвідчені консультанти з великим астрономічним досвідом, які підберуть найоптимальніший варіант безпосередньо під Ваші запити та фінансові можливості; тому, що ми пропонуємо лише перевірений товар, у якого, на нашу думку, ціна відповідає якості. Крім того, ми підтримуємо зв'язок з багатьма астрономами-аматорами, тому володіємо найбільш повною та свіжою інформацією про переваги та недоліки того чи іншого обладнання.

   Мікроскопи з розділу "Ближче до життя" можна застосовувати для наукових та лабораторних досліджень, навчальних цілей та індивідуального використання. У каталозі представлені різні моделі: монокулярні, бінокулярні, інструментальні та навчальні мікроскопи, а також різні аксесуари до них.

   У розділі "Ближче до світу" можна знайти біноклі та підзорні труби, які стануть у нагоді мандрівникам, театралам та просто любителям подивитися в якісний прилад. Використання зорових труб різного роду здатне значно збільшити знання про навколишній світ, наприклад, у ясну ніч навіть у звичайний бінокль можна розглянути найяскравіші галактики, скупчення, деталі на Місяці.

   Мисливцям і туристам просто необхідно заглянути в розділ "Ближче до цілі", присвячений приладам нічного бачення, прицілам і біноклям. Ви будете вражені розміром асортименту цих оптичних приладів: окуляри, біноклі, приціли, прилади нічного бачення та інша оптика для нічних робіт.

   У нас також можна замовити різноманітні аксесуари для телескопів та мікроскопів – фотокамери, світлофільтри та окуляри, шукачі та фільтри – все, що потрібно для відмінної та довговічної роботи та зберігання оптики.

   Новачку, а іноді й досвідченому любителю астрономії/біології, туристу, важко зорієнтуватися у різноманітності обладнання, його застосуванні, зберіганні тощо. Для полегшення пошуку потрібної інформації на сайті є спеціальний розділ "Тести, огляди, новинки", в якому публікуються поради щодо вибору обладнання, різні тести та огляди.

   Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Сподіваємося, що наша співпраця буде взаємовигідною та корисною.

   З повагою, команда Astromagazin.net